Sommerhonningen er udsolgt

Salget af vores sommerhonning har gået forrygende og der er nu ikke mere tilbage. Vi har derfor midlertidigt lukket honningboden.

Sensommerhonningen er lige blevet høstet og slynget. Noget af honningen sider så godt fast i rammerne at den må presses ud. Det tager lidt tid, men om om 10 dages tid kan den komme til salg. Sensommerhonningen er flydende og mørkebrun med masser af smag.

Venlig hilsen

Pernille

Slut for i år

Rørvig november 2019

Bierne er nu forberedt på vinteren og bliver i stadet frem til foråret.

Det har været et forunderligt år. Foråret kom tidligt og bierne var ude med det samme, men så kom tørken og der blev meget lidt honning at finde.

Rapsen var der selvfølgelig, men det gav en usædvanlig fyldig honning. Senere i tørken kom der honning fra store trær, der gav en for os i Rørvig dejlig mørk og flydende honning.

Efteråret gav mere honning end vi havde forventet.

Totalt set blev der høstet mere honning end tidligere år.

Vores honning fik en sølvmedalje blandt biavlerne i Odsherred og det er vi stolte af.

Ny webside

Velkommen til vores nye webside.

Når nu en ny sommer står for døren har vi fornyet vores webside så det skal blive nemmere for dig som kunde, at finde ud hvad der tilbydes i honningboden ved Holstvænget i Rørvig.

Det er vores ambition her på siden at oplyse om hvilke produkter der for tiden er at finde i boden og hvornår boden er åben. Vi håber at du på den måde slipper at komme forbi forgæves.

For tiden er bierne bare så vidt ved at vågne fra vinterhi, men vi kan se at mange har været ude at lufte sig og at der er liv i alle familierne. Det tyder godt for årets aktivitet og høst.

Først skal der dog nogle blomster til så bierne kan hente nektar, men jeg regner med tidligere at kunne tilbyde forårshonning før St.Hans.

Jeg skriver mere her på siden når jeg mere præsis hvornår det bliver.

Venlig hilsen,

Isøre Kompagniet

Pernille Rosenstand